Wat kost een website laten maken?

Goedkope website laten maken: Hoeveel kost het bouwen van een website u?


Afhankelijk van uw behoeften, kosten website-ontwerp en werbsite-ontwikkeling ergens tussen de € 400 en € 3000.

Om een ​​kleine website te bouwen, heeft u een budget nodig voor de domeinnaam en webhosting. Een domeinnaam kost meestal ongeveer € 9 per jaar en webhosting ongeveer € 4,99 per maand. Alles bij elkaar kost het starten van een site u slechts € 80 per jaar.

De gecombineerde kosten van domeinnaam en hosting kunnen behoorlijk duur voor je zijn, vooral als je net begint.

De kosten schatten op basis van uw doelen

Nu hebben we gezien hoeveel het kost om een ​​website op instapniveau te bouwen. Naarmate je groeit, kun je een professioneel WordPress-thema kopen en verbeterde functionaliteiten toevoegen met premium plug-ins.

Voordat u willekeurige plug-ins aan uw site toevoegt, is het belangrijk om uzelf een paar vragen te stellen om uw doelen te begrijpen. Dit helpt u om te hoge uitgaven te voorkomen bij het opzetten van uw WordPress-website.

  1. Wat is het realistische budget voor uw website?

Het bouwen van een website die u zich niet kunt veroorloven, zal een ramp zijn. Controleer uw budget nogmaals voordat u geld uitgeeft aan premiumthema’s of plug-ins. We raden je altijd aan om de kosten zo laag mogelijk te houden als je begint.

  1. Heeft u een op maat gemaakte website nodig?

Het installeren van een vooraf gebouwd WordPress-thema is de gemakkelijkste manier om een ​​nieuwe website uit te rollen. Het helpt je ook om kosten te besparen, zodat je geen WordPress-ontwikkelaar hoeft in te huren.

Als u uw website echter een unieke look en feel wilt geven, moet u een aangepast WordPress-thema bouwen, hetzij door uzelf, hetzij door een ontwikkelaar in te huren. De tarieven van WordPress-ontwikkelaars variëren van € 30 tot € 90 per uur.

  1. Welke functies heb je nodig?

Als je begint, heb je niet alle toeters en bellen nodig die je op andere coole websites ziet. Zelfs als u klein begint, is het essentieel om de lijst met functies op te schrijven die u later nodig zult hebben. Dit helpt u het hele ontwikkelingsproces te stroomlijnen en u te concentreren op functies die hoge prioriteit hebben. Het helpt u ook om de kosten te minimaliseren terwijl u groeit.

Hier zijn enkele essentiële premium WordPress-plug-ins die we aanbevelen voor uw groeiende website:

Essentiële zaken
Yoast SEO – Het helpt je om hoger te scoren op Google
MonsterInsights – Hiermee kunt u Google Analytics installeren. Bekijk onze MonsterInsights-recensie.

Uiterlijk

Beaver Builder – Transformeert WordPress in een paginabuilder met slepen en neerzetten.

Kadence Theme – Snel en veilig thema en Gutenberg-editor

Marketing

OptinMonster – Transformeert uw website in een machine voor het genereren van leads. Bekijk onze OptinMonster-beoordeling.

Hubspot-plug-in – Alles-in-één plug-in voor een chatbot en een CRM voor het beheren van uw contacten

Veiligheid

UpdraftPlus – De beste plug-in voor WordPress-back-ups. Lees onze UpdraftPlus-recensie.

Er zijn veel meer WordPress-plug-ins en -services die u kunt toevoegen. Elke betaalde service of add-on die u toevoegt, verhoogt de kosten van uw WordPress-site.
Afhankelijk van de premiumproducten die u kiest, kunnen de installatiekosten van uw website tussen $ 500 en $ 1000 per jaar liggen.

Bij Mediartika een Gelderland webdesign bureau in Heteren bieden we de hoogste kwaliteit webdesign en websites tegen de meest betaalbare en goedkoopste prijs. Goedkope websites betekenen niet dat de kwaliteit laag is. We gebruiken de beste WordPress-thema’s en plug-ins om in minder dan een week de beste en snelste websites voor u te maken.
Onze websites hebben contactformulieren, chatbots, galerijen, Google Maps en animaties.
We bieden ook SEO-diensten aan, zodat u hoger kunt scoren in de Google-zoekmachine en mensen uw website sneller kunnen vinden.
Neem nu contact met ons op voor een premium websiteservice met 25% korting.

Similar Posts